Årets första agility

Idag så körde vi årets första agility träning, eller agility och agility, mer kontroll över hunden och trick kan man väl kalla det, träningar som gör att det blir lättare för oss i agilityn iaf. :)
Första träningen för i år i hundarenan och med hunden.
Det gick riktigt bra faktiskt, vårat sammarbete, hon var förvånandsvärt lydig för att inte ha kört o varit där på sisådär en och en halv månad typ.
Riktigt nöjd verkligen! :)
Såhär ska vi fortsätta, träning varje dag så kommer det här gå finfint! :)
NU ska jag sova :) 
Puss o kram :) <3

Godmorgon träningsvärk

Godmorgon, har träningsvärk idag från dansen som jag var på igår.
Var på streetjazz för 10-15 åringar ifall vår grupp inte blir av typ.
Nu ska ja fortsätta me skolarbetet. :)
Har inte så mkt att säga, mer än att jag går som jag skitit på mig för jag har träningsvärk xD
 

Första inlägget på länge

Okej, nu är jag här igen.. ;)
Har inte orkat eller känt mig taggad på att blogga den här veckan då det inte blivit något inlägg här. 
Jag får be så himla mycket om ursäkt!
Förrförra lördagen åkte vi till Stockholm och köpte en ny kamera till mig! :)
En Canon EOS 5D mk1, är sjukt nöjd må jag säga! :))
Förra veckan hände väl inte så mkt, vad jag minns iaf, beslöt mig för att jag skulle börja dansa på Let's Move i Eskilstuna och dansa streetjazz. :)
Cassandra hjälpte mig lite med en dans på fredagskvällen, lördagen åkte vi (jag, Simon och en som heter Julia som går i trean) till Strängnäs och fotade, mötte upp Calle och Hanna (våran lärare som skulle låna ut sin ena häst åt oss. :)
Söndagen åkte jag en skidtur med mamma och Annika, sen åkte jag iväg med Cassandra till Let's Move och prövade på två danser (ragga och streetdance) det var sjukt svårt och jobbigt när jag aldrig dansat förr och inte tränat på sjukt länge, men nu ska jag ta mig i kragen. Stod där och garvade då och då, när jag gjorde fel och tyckte jag var dålig haha. xD
Igår var det skola, hade träningsvärk i mage o lite armar typ,  när jag kom hem så tog jag fram dansmattan, gjorde det för att komma igång och hinna med i snabba tempon och så tänkte jag. xD Var sjukt längesen jag stod på den och körde lite haha. ;D Situps blev det också endel. ;)
Idag var det också att gå i skolan, gick bra! :) Åkte sen till Kungsör, såg Cassandra gå ut ur tåget i Kungsör, så blev att gå med henne hem en stund innan, sen gick jag och spelade Piano. ;) Sen har ja typ gjort samma sak som igår. ;D
Imorgon blir det skola, sedan på kvällen dans på Let's Move med Cassandra. :) <3
(OBS mobilbilder)
Nya kameran. 
Nya vs gamla kameran. (Nya till vänster) ;)