gym gym gym :o

Igår va ja/vi o gymma igen haha :)Gick väl rätt bra. :)Varför jag började med det var för att jag kände mig lat och behövde få igång min lata slöa kropp och ingeting annat :P Jag hade tänkt på det länge,och velat länge, i något år, så nu tog jag och Cassa arslet ur vagnen och hoppas det håller i sig, för att Ebba o Elias pushade oss :)Idag blir det nog också gym.. o då blir de att träna bröst :)

Gymmet o helg :)

I torsdags kväll så va ja på gymmet för första gången o va där i ungefär 2h med cassa, elias, ebba o sebbe, sa hejhej till träningsvärken igår och idag gjorde vi en "repris" 2h på gymmet med samma personer :) nu är ja rätt slut o sitter här på golvet hos Cassa :)

Inte lätt kom tillbaka frisk

Skriver av mig och vill att ni ska veta hur jag känner.
Det är inte alltid lätt.
Imorgon tar vi farväl en sista gång av en riktigt fin och älskad människa, jag kan inte sätta ord på saknaden från mig, det går verkligen inte! Sorgen och smärtan från mig är stor, då tänker jag på mina älskade kusiner och min älskade moster hur är det inte för dom då, tänker verkligen på er varje minut och varje sekund som går.
Morgondagen kommer att bli en riktigt tung dag och samtidigt ett fint farväl. Dagen kommer jag aldrig att glömma, men jag kommer heller inte att glömma de fina minnena jag har med dig och vilken fin människa du var! 
Vi syns på andra sidan och jag lovar att du är världens finaste ängel nu!