En till helg i Kungsör

I veckan har jag haft mamma och Flisan hemma på besök, i fredags åkte vi hem till Kungsör, nu sitter jag på tåget till Göteborg igen. :) 

I torsdags kom moster Åsa och Nisse på besök, mamma hade gjort smörgåstårta till middag. :)
I lördags (igår) sprang jag och Fanny Color obstacle rush, en applåd till oss!
Vaddå att jag var sugen på melon? 😅
Fick även låna Fannys häst, kan säga att efter att inte ha ridit på 4månader har jag tappat otroligt mycket muskler! Har träningsvärk i HELA kroppen, är både från ridningen och color obstacle rush.
En bild på Fanny och Elvira.
Innan jag åkte till tåget idag (söndag), åkte jag, mamma, morbror och Fia till Kungsör på glass buffé😍

Västerås summer meet 2017

Jaha nu var Västerås summer meet över. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt, på onsdagen kom bilen inte ens enda fram till besiktningen utan knutkorset la av och bilen fick bokseras hem.. Torsdagen gick bilen igenom besiktningen men havererade två rondeller efter besiktningen. På torsdagen åkte jag in med mamma och pappa till fältet. Fredagen åkte jag in med mamma och pappa men fick sedan åka med Frida. :) Har fått med mig ett till flyttlass hit också, så det som just hade blivit ordning.. är nu oordning igen med saker lite här och var.

Så jag saknat henne!
På bilbesiktningen
Vår chaufför på plats ;D
Fick krabilurer av mamma till frukost🙈
Tom och Gustaf skulle gå till bilen, kommer tillbaka efter en stund o säger att de ej hittar bilen och åker runt i en kundvagn? 😂
Madde och Tom blev lite slitna
Fick frukost på bagarns 😊🙈
Fick träffa mina fina vänner :)
Blev inget summer meet på lördagen, så vi åkte istället o åt på chopchop och sedan tittade film😊
TV reparatör?😅
Köpte mig gamla retro galgar med nitar på summer meet, fick även några av fina mamma som hon hade hemma. Tog även hem min klädställning.

GP och havet

I tisdags förra veckan bakade jag bullar för första gången helt själv.

I fredags kom Göteborgs Posten hem till oss och gjorde ett reportage om raggare/ raggarkulturen m.m. Åkte in till Götaplatsen. (Ursäkta för väldigt många selfie biler men blev så nöjd med uppsättningen och sminket).
Lördags åkte jag och Nicklas in till Göteborg, kollade i lite affärer, åt på grekisk restaurang med Nicklas föräldrar och sedan gick vi på Liseberg och kollade på nå band. 
Söndagen åkte vi ner till havet för att titta :)  
Igår åkte vi o besiktade Nicklas 56a, den gick igenom! 👌