Missnöjd med sin hårfärg

Att inte vara nöjd med sin hårfärg är en utav de mest irriterande sakerna jag vet. 
Jag har som sagt färgat bort min röda hårfärg tyvärr.. Det gick inte längre.. Mitt hår var jätteslitet, att blondera håret tar något fruktansvärt och jag ville ju ha den skrikande röda färgen.. Det är så mycket jobb med rött hår. Nu har jag klippt av håret 10cm om inte mer då det var så slitet, färgat det mörkbrunt. Det var det här jag var så rädd för från första början.. Att jag inte skulle trivas i mörkbrunt, jag vet från sist att jag inte trivdes, men vad skulle jag göra? Den röda färgen skulle bort och jag hade ingen annan utväg. Nu sitter jag här med brunt hår väldigt mörkt och försöker trivas vilket inte riktigt går som jag vill.. Jag känner mig blek och inte alls hemma. 


Tar det lugnt

Kollat idol med älsklingen, tog mig en dusch, fixade allt med håret alla dessa hårprodukter som ska i håret för att reparera. Nu sitter jag och Andreas o h myser framför tv:n och dricker te :)😍

Att det fungerade

Alltså jag trodde inte på ortopeden när han satte dit denna "tejp" på mina fötter och upp på benen.. Men efter bara en liten stund kände jag hur bra den var.. Den får igång blodcirkulation och stabiliserar mina fötter, får bort en del av min smärta. Nu är det bara att vänta på mina inlägg till fötterna! :)