Födelsedags firande bilträff

Igår var vi och firade min älskade kusin Malva som fyller 11år idag, stort grattis till henne! Stora tjejen :) Blev bjudna på korv och fika, fick jättegod tårta, jag älskar som sagt choklad bakverk och det blev en underbar chokladtårta :) 

Vi (jag och Adde) gick upp klockan halv8 ungefär imorse,vi åkte mot Avesta strax efter 9, mamma och pappa åkte med och sen var vi på Ratfink Reunion i några timmar :) Hittade ett par hängsleshorts, bälte och en blomma till håret :) Nu sitter vi och väntar på att Carina och David ska komma hit på middag :) 


Stockholm och kryssning

Helgen har vart bra, tomt utan Adde. Igår gick jag, mamma och Meta och shoppade. Mötte upp Simon vid Hötorget, jag shoppade en del. På kryssningen var det Martin som ägde ut dansgolvet, så klockren unge! :D
Nu är det en ny jobbarvecka som är på väg fortare än kvickt så det betyder att jag måste ta och sova nu tyvärr :(
jag och barnen tog en groupie i hytten ;D

Helgen är här

Sådär, nu är det helg äntligen, jag och mamma tog tåget till Stockholm till Meta med familj, vi har ätit hemmagjord pizza, pratat och skrattat. :) Imorgon tror jag att jag och mamma ska gå o kolla lite i centrum, sen ska vi åka på kryssning med familjen vi bor hos. Ska bli väldigt roligt :) Kommer sakna Adde men bra att va ifrån varandra också :)